Inför resan till New York

New York är ett av de absolut mest populära resmålen för oss svenskar och många väljer att besöka staden över en förlängd weekend. Är det ditt första besök till New York kommer du antagligen kunna sysselsätta dig enbart genom att promenera runt på stadens gator och suga in atmosfären i denna livliga världsmetropol. Alla resor har dock bättre förutsättningar att bli lyckade om man gör diverse efterforskningar innan man packar ihop resväskan.

Boka hotell i New York

Du kommer inte stöta på några problem med att hitta hotell i New York. Det kan däremot bli lite knepigt att välja då utbudet är så pass stort och priser och kvalité kan skilja sig åt ganska markant. Börja med att försöka bestämma i vilket område du vill bo och sedan hur mycket pengar du är beredd att lägga på ditt boende. Du kan sedan börja gå igenom diverse sajter som presenterar hotell i New York.

http://hotellnewyork.nu är ett av många exempel på sajter som visar urval av hotell kring olika områden på Manhattan. Passa även på att läsa andra besökares recensioner då dessa ofta kan ge dig en skaplig uppfattning om vad du kan förvänta dig av hotellet. Och kom ihåg att de populäraste hotellen bokas ofta upp tidigt så se till att vara ute i god tid om du har möjlighet.

Saker att göra i New York

Det finns mängder av sevärdheter i New York så det kan vara en god idé att kolla runt vad som är absolut intressantast för dig. Vissa aktiviteter kan det vara nödvändigt att boka långt i förväg så vänta inte för länge. Om du vill få en snabb överblick av saker att se och göra i New York rekommenderas New York Pass. New York Pass är ett kort för turister som ger dig bättre priser på cirka 80 olika aktiviteter på Manhattan.

Så nu när du bokat ditt hotell och bestämt vad du helst vill se och göra i New York är det bara att packa väskan och ta dig till flygplatsen.

Klicka på en stjärna för att betygsätta detta inlägg!

Genomsnittligt betyg 4.2 / 5. Antal betyg: 5

Inga betyg ännu