Binära Optioner

Det är inte vem som helst, kan man tro, som kan göra sig en hacka på ekonomiska spekulationer som optioner, fonder och aktier. Men riktigt så svårt behöver det inte vara.

Nedan går vi igenom hur du kan handla med så kallade binära optioner.

Det är värt ett ärligt försök

Idag ska vi försiktigt tipsa om och introducera en monetär handels-variant som kallas binära optioner. I all enkelhet går det ut på att du studerar den dagliga handeln via de större handelsbolagen, i realtid. Man får mycket hjälp av befintliga verktyg från de olika leverantörerna du väljer att skriva in dig hos. Men som med all sådan handel finns det risk.

Dina pengar. Ditt ansvar!

Binära optioner är en form av så kallad daytrading. Det vill säga att med förutseende och analys kan du göra en riskkalkyl av hur marknaden kommer röra sig inom en snar framtid. Och därefter ta beslut att köpa eller sälja optioner på en eller flera aktiekurser. Därmed finns alltså en inbyggd risk. Det är dina pengar du satsar, så börja smått och känn på mekaniken inom det här området.

Binära optioner

Så går det till när du handlar binära optioner

När börsen är öppen sker det en enormt stor och komplicerad handel med aktier. En genväg att tjäna pengar på denna handel är att istället för att köpa och sälja dem – köpa så kallade sälj- och köp-optioner för individuella aktiekurser. Genom analys avgör du om en kurs kommer falla eller stiga – och viktigast om folk kommer att köpa eller sälja. Genom att köpa optioner på köp eller sälj tjänar du runt en krona på varje aktie som är såld respektive köpt under dagen. Enkelt, men ändå svårt. Pröva gärna. Men börja litet och om du känner att du har råd och kunskap kan du öka och förhoppningsvis tjäna en hacka på kuppen.

Lycka till!

Klicka på en stjärna för att betygsätta detta inlägg!

Genomsnittligt betyg 4.1 / 5. Antal betyg: 9

Inga betyg ännu